Blog

Çeki Demiri Satın Al

Çeki Demiri Satın Al

Çeki Demiri Satın Al

Motorlu araçların çekilmesine yardımcı olan çeki demiri satın al işlemini firmamız üzerinden yapabilirsiniz. Çeki kancası ya da çeki demiri olarak bilinen bu parça 0 km araçlarda opsiyonel olarak da bulunabilmektedir. Araçların arka kısımlarına römork, tekne gibi araçlar üzerinden bağlantı kurulması amacı ile kullanılan bu metal kanca araç tipine göre farklılık göstermektedir. Kullanım prensibi bakımından motorsuz araçlarda da kullanılan bu parçalar oldukça büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Metal bir kanca görünümünde olan bu parça sabit olabileceği gibi hareketli de olabilmektedir. Bazen araçların arkalarında bulunan tampon kısmına yerleştirilen bu parçaların her araçta olmayabileceğini de belirtmek gerekiyor.

Çeki Demiri Ankara Firmaları

Çeki demiri Ankara firmaları tarafından araçların marka ve modellerine uygun olacak şekilde bu parçalar imal edilmektedir. Müşterilerin ise bu demir parçalarını alırken işlevsel olmasının yanı sıra Avrupa Standartları’na uygun olarak üretilmesi ve garanti belgesi olması gerekmektedir. Çünkü EC94/20 belgesi olmayan çeki demirleri ruhsata da işlenmiyor. Bu tarz bir durumda trafik birimleri tarafından incelendiğinde sizlere ceza yazılması da mümkün olacaktır. Yine bu parçaya ait sertifika bulunmuyor ise ruhsat alınamayacağından dolayı kaza anında suçunuz olmasa da direkt olarak suçlu duruma düşersiniz. Yine çeki demirlerinin ruhsata işlenmemiş olması durumunda yüklü miktarda cezalar almanız olasıdır.

En Ucuz Çeki Demiri

Çeki demiri üzerine imalat yapan pek çok firma bulunmaktadır. Sertifikası olan en ucuz çeki demiri hangi firmadan alınır sorusunun cevabı da merak edilmektedir. Araca uygun olan parçanın alınması sonucunda kesinlikle ruhsata işlenmesi gerekiyor. Bu sebeple elbette ki fiyatın bütçenize uygun olmasına, ancak profesyonel firmalardan ürün almaya dikkat etmelisiniz. Yine mekanik ve elektrik bağlantıları doğru yapılan çeki demirleri son derece uzun ömürlü olmaktadır. Ancak bu tarz bir demir bağlantısı aracınızda bulunuyor ise yolda buluna hız sınırının yüzde 10’undan yavaş bir şekilde gitmeniz gerekiyor. Çeki demiri için ödeyeceğiniz ücretler aracınızın marka ve modeline göre farklılık göstermektedir. Bu sebeple çeki demiri almadan evvel fiyat araştırması yapmalı, bütçenize uygun ancak kaliteli malzemeden imal edilmiş parçaları almanız gerekiyor.

 


scroll up