Blog

Dört Civatalı Nato Tipi Kurt Ağzı Çeki Demiri

Dört Civatalı Nato Tipi Kurt Ağzı Çeki Demiri

Dört Civatalı Nato Tipi Kurt Ağzı Çeki Demiri

Dört Civatalı Nato Tipi Kurt Ağzı Çeki Demiri

Çeki demirleri genellikle römork ya da tekne gibi araçları taşımak için tercih edilmektedir. Dört civatalı nato tipi kurt ağzı çeki demiri temini yapmakta olan firmamız 1990 yılından beri siz müşterilerine hizmet vermektedir. Avrupa standartlarına uygun ürünler garanti belgesi ile teslim edilir. Firmamız müşterilerine trafikte maksimum güvenliği sağlamak adına profesyonel montaj hizmeti de sunmaktadır. Farklı özelliklerde seçim yapılarak aracınız için en uygun ekipman sağlanır. Bu sayede motorlu ya da motorsuz fark etmeksizin bağlantı yapılarak çekilmeleri sağlanır. Çekiş ve taşıma kapasitesi oldukça önemlidir ve bunun için işinin ehli bir firma ile irtibatta olmak hayati önem taşımaktadır. Firmamız ekibince aracınızın özellikleri ve taşınacak araç baz alınarak incelikli bir tarama yapılır. Bunun sonucunda sürüş keyfinizi aksatmayacak; siz ve sevdikleriniz için maksimum güvenliği sağlayacak proje çizimi yapılır.

Ankara Çeki Demiri

Römork demiri olarak da bilinmekte olan çeki demiri iki taşıtı bağlamak için olmazsa olmaz bir ekipmandır. Bu ekipmanın mekanik bağlantısının yanında elektrik bağlantısı da yapılmaktadır. Profesyonelce yapılmadığı takdirde trafik düzenini aksatacak olaylara hatta kazalara sebep olabilmektedir. Uzman bir yetkili servisten yardım olmak montaj aşaması için gerekli bir adımdır. Ankara çeki demiri üreticileri arasında önde gelen firmalardan birisi olarak montaj işlemlerini incelikle yapmaktayız. Sağ ve sol sinyal lambaları gibi trafikte oldukça önemli olan unsurların kullanımını güçlü bir elektrik bağlantısı montajı ile sağlamaktayız. E belgeli ithal ürünleri sizler için müşteri memnuniyeti garantisi ile sunmaktayız.

Çeki Demiri Satın Al

TSE onaylı ithal çeki demiri temini yapmakta olan firmamız aynı zamanda ruhsatınıza yazdırabilmeniz üzerine proje çizimi de yapmaktadır. Deniz seyahatlerinin vazgeçilmezi olan bu ürün römork kancası olarak da adlandırılmaktadır. Takılabilmesi için aracın motor gücünün yeterliliği önem arz etmektedir. Farklı çeşitleri ile modele uygun olan seçeneğin seçilmesi hayati önem taşımaktadır. Siz de çeki demiri satın al dendiğinde akla gelen ilk firmalardan birisi olan Hazelser’le siz ve sevdikleriniz için en güvenli ürünlere sahip olabilirsiniz. Hazelser.com.tr adresimizden ürünlerimiz ve firmamız hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.


scroll up